Logga

Sollentuna Filatelistklubb
Styrelsen Program Auktioner Frimärkets Dag Medlemsbladet Sollentunataggen Artiklar Klubbsamlingen Länkar Startsidan


 

 

På grund av Coronapandemin har alla möten under hösten ställts in. När mötena återupptas under våren 2021 informerar vi om detta på hemsidan!

Sollentuna Filatelistklubb är en ideell förening för frimärks- och vykortssamlande. Vi har normalt möten onsdagar varannan vecka. Kunskap är av stor vikt för frimärks- och vykortssamlare. Därför har vi föreläsningar vid varje möte. En medlem kan också berätta om sitt samlande. En förenings styrka är mötet med kollegor som är grunden till djupare kunnande. Vi har också bytesmöten där medlemarna kan köpa frimärken från klubbens olika album.

Under hösten 2020 kommer vi att genomföra fyra auktioner. Se sidan med information om dessa! Vanligtvis har vi inlämningsauktioner vid vår möten. Det har vi inte under hösten 2020. Kontakta medlemmar i styrelsen för ytterligare information! Föreningen är ansluten till Sveriges Filatelist-Förbund. Föreningen samarbetar med Vällingby Frimärks- och Vykortsförening och Järfälla Frimärksklubb.

Följ oss på Facebook!

Medlemsavgiften är 100 kr. Föreningens bankgirokonto är 885-1503. Du kan också genom oss bli medlem i Sveriges Filatelist-Förbund, SFF.

Möteslokal: Minervavägen 4, Häggvik. Kl 18.00-20.00

Tycker du att bokstävarna här är för små?
För större stil tryck ned "ctrl" och "+" din PC!

 

karta
Här ligger vår möteslokal - välkommen!

Webredaktör: Bo Dahlner