Vällingby frimärks- och vykortsförening
Om föreningen Styrelsen Aktuellt program Medlemsbladet Varianten Frimärkets dag Auktioner Vykort Samlarrunda i Vällingby Artiklar Länkar Ungdomsklubben Ungdomsklubbens program Startsidan


 

Vår förening....

...... har möten varannan måndag. Vid varje möte har vi lotterier och möjlighet att köpa frimärken från våra medlemmars samlingar. Vi deltar också i en cirkulationsverksamhet där man kan köpa frimärken av god kvalitet till förmånliga priser från andra filatelisters samlingar.

Under 2020 och våren 2021 hade vi ingen mötesverksamhet på grund av pandemin, men nu startar vi upp mötesverksamheten och genomför vi ett program med föreläsningar och auktioner.

Träffarna äger i Vällingby Folkets Hus, Annexet, Albert Aronssons torg 5, trappan upp till vänster om biografen Fontänen. Information om våra träffar hittar du under fliken Aktuellt program.

Följ oss också på Facebook! (Länk till http://facebook.com/vallingbyFF)

Vi träffas i Annexet till Vällingby medborgarhus, Albert Aronssons torg 5

Varannan träff har vi också auktioner.

Läs artikeln i Vällingby tidning.Där gör vi reklam fär VFF och frimärkssamlandet.
TV4 Nyheter kom på besök på Frimärkets Dag 2017 och filmade evenemanget.
Se inslaget på Youtube!


Föreningen har också en ungdomsklubb som har möten varannan tisdag med ett särskilt program. I ungdomsklubben får medlemmarna kunskap i hur man bygger upp en samling och hur man monterar sina frimärken. Mer informaton om verksamheten hittar du på sajten Ungdomsklubben och Ungdomsprogrammet, som kommer att uppdateras under sommaren.

 Föreningen är ansluten till Sveriges Filatelist-Förbund