Vällingby frimärks- och vykortsförening
Om föreningen Styrelsen Aktuellt program Medlemsbladet Varianten Frimärkets dag Auktioner Vykort Samlarrunda i Vällingby Artiklar Länkar Ungdomsklubben Ungdomsklubbens program Startsidan


 

Vår förening....

...... ...... har möten varannan måndag. Vid varje möte har vi lotterier och möjlighet att köpa frimärken från våra medlemmars samlingar. Vi deltar också i en cirkulationsverksamhet där man kan köpa frimärken av god kvalitet till förmånliga priser från andra filatelisters samlingar.

Kunskap om vår hobby är viktig och därför genomför vi ett program med föreläsningar vid varje möte. Vi har också kvalitetsauktioner vid första mötet varje månad. Dessutom har vi inlämningsauktioner vid varje möte där medlemmar lägger ut egna objekt.
Träffarna äger i Spånga Folkets Hus, Spångavägen 353. Kommunikationerna till Spångafolkan är utmärkta. Man tar buss 117 från Brommaplan och bussen stannar vid Spångafolkan. Med bil är det lätt att ta sig till Spångafolkan och där finns många parkeringsplatser. Parkeringsplatserna är gratis.

Information om våra träffar hittar du under fliken Aktuellt program..
Läs artikeln i Vällingby tidning. Där gör vi reklam för VFF och frimärkssamlandet.
TV4 Nyheter kom på besök på Frimärkets Dag 2017 och filmade evenemanget.
Se inslaget på Youtube!


Föreningen har också en ungdomsklubb som har möten varannan tisdag med ett särskilt program. I ungdomsklubben får medlemmarna kunskap i hur man bygger upp en samling och hur man monterar sina frimärken. Mer information om verksamheten hittar du på sajten Ungdomsklubben och Ungdomsprogrammet, som kommer att uppdateras.Föreningen är ansluten till Sveriges Filatelistförbund